Kronika

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

"Najpiękniejszy prezent"... Taki tytuł nosił spektakl wystawiony przez Teatr Eden. Nasze przedszkolaki dowiedziały się, że to nie najdroższe zabawki, a czas z rodziną jest najpiękniejszym prezentem, jaki mogą dostać 😇 dziękujemy aktorom za piękną lekcję! 😇 ... RozwińZwiń

Najpiękniejszy prezent... Taki tytuł nosił spektakl wystawiony przez Teatr Eden. Nasze przedszkolaki dowiedziały się, że to nie najdroższe zabawki, a czas z rodziną jest najpiękniejszym prezentem, jaki mogą dostać 😇 dziękujemy aktorom za piękną lekcję! 😇

"Była sobie żabka mała" na zajęciach z rytmiki w wykonaniu Aniołków 😇 ... RozwińZwiń

Rytmika w grupie Słoneczek 🌞 ... RozwińZwiń

Na dzisiejszych warsztatach dzieci poznały biblijną historię o rozmnożeniu chleba przez Pana Jezusa. Dowiedziały się o tym, że Pan Jezus troszczy się o wszystkich i każemu daje to, czego potrzebuje🩷😊 Na pamiątkę tych zajęć Aniołki 👼 i Słoneczka ☀️ upiekły własne chlebki 🥖🥖 Dzieci otrzymały zadanie, aby upieczonym chlebkiem podzielić się w domu z tymi, których kochają ❤️❤️ ... RozwińZwiń

Masażyki, śpiew 🎤 , muzyka 🎵 , zawijanie w kokon 🐛i przemiana w motyla!
Poprzez zabawę stymulowaliśmy czucie głębokie, motorykę małą, ale również nasz język i buzię 🦋.
... RozwińZwiń

Masażyki, śpiew 🎤 , muzyka  🎵 , zawijanie w kokon 🐛i przemiana w motyla!
 Poprzez zabawę stymulowaliśmy czucie głębokie, motorykę małą, ale również nasz język i buzię  🦋.

W piątek 12.04 nasze przedszkolaki brały udział w warsztatach sportowych przygotowanych przez ciocie. Zarówno Aniołki 😇, jak i Słoneczka 🌞 chętnie i z wielkim zaangażowaniem wykonywały ćwiczenia z zakresu gimnastyki ✨ ... RozwińZwiń

„Góry do góry” 🏔️ ⛰️ wykonaniu „Aniołków” podczas zajęć ZUMBY😇 👼 ... RozwińZwiń